Ajax Badrum – vilken skitprodukt!

När jag städar badrum har jag tre krav på ett rengöringsmedel. Det ska göra rent, det ska vara lätt att torka av och inte lämna flammor på rostfritt och det ska inte lukta för starkt. Ajax har en bra produkt och en usel.

Jag har alltid använt Ajax Universal när jag städar badrum. Att den gör rent förväntar jag mig. Dessutom lämnar den inte flammor på rostfria prylar såsom kranar. Den luktar precis lagom så att man känner att det har gjorts rent men utan att det sticker i näsan.

För några månader sedan när jag skulle köpa en ny såg jag att Ajax hade en produkt anpassad för badrum – Ajax Badrum. Jag tänkte att denna måste ju vara ännu bättre än Ajax Universal eftersom den heter Badrum. Jag köpte en stor sprayflaska och börjar städa loss. Döm av min förvåning när den luktar som attan. Man vill inte gärna ha badrumsdörren öppen för att rädda resten av huset från lukten. Dessutom så får man inte bort flammorna från det rostfria hur mycket man än putsar. Jävligt sur blev jag.
Dock är jag för snål för att slänga den så jag har fått stå ut med den. Men idag, den 14:e maj, har jag äntligen fått gå tillbaka till Ajax Universal och allt är bra igen. 🙂

/Parkley

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.