Lena Ph – det lyfter inte!

Lena Ph har premiär på sin nya show ”Min Drömshow” på Cirkus i Stockholm. Jag var där på genrepet och var inte imponerad.

Ok, det ska först sägas att jag inte är ett Lena Ph-fan. Jag kan bara 3-4 låter av hela hennes reportoar från 25-års atisteri. Ska du gå och måste betala din biljet av dina surt, förvärvade pengar så se till att du gillar henne. Annars har du lika mycket behållning av Mora Träsk. Kanske är Carolas show på Tyrol ett bättre alternativ?
Själv blev jag bjuden av frugans företag (fast genom ett eventbolag) tilsammans med kändisar som Måns Zelmerlöv, Magnus Uggla, Martin Björck och Rafael Edholm.

Nåväl, hur var det då? Med en koreografi av Fredrik ”Benke” Rydman från Bounce så kan man vara säker på att dansbiten är god underhållning. Så även denna gång. Scenografin av Ernst Billgren finns inget att klaga på och inte heller texten från Calle Norlén.
Lena Ph är väl ingen komiker precis och i mellanspelen överglänstes hon gång på gång av side-kicken Martin Redhe Nord.
Ljudet var det ingen fel på vad gäller musiken men Lena Ph:s röst hördes inte igenom i upptempo-låtarna. I de lugnare partierna lät det dock bra.

Sen undrar jag om Lena Ph verkligen är så folkkär som hon tror. Det är ju inte så att hennes 25-åriga karriär har lämnat ett pärlband av hitlåtar efter sig. Jag kunde som sagt 3-4 låtar vilka kom på slutet. I övrigt så tittade jag på dansarna och på publiken. Nog fanns det några hängivna men i övrigt var det ljummet.

Så tyvärr lena Ph – det lyfter aldrig och med en svårflörtad ”inbjuden” publik blir det inget drag precis. Kanske blir det bättre när fansen kommer istället… hur många de nu är.

/PA

Saxat från biljetbokningssidan:

Lena Philipsson firar 25 år som artist och bjuder in till sitt livs drömshow på Cirkus i höst – en häpnadsväckande show där vad som helst kan hända! Tillsammans med dansare, musiker och körsångare tar Lena med oss på en fantastisk drömresa genom sin karriär där hennes egna hits blandas med tolkningar av andra artisters låtar och galna överraskningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.