Nu ska Boxer ut!

Efter HD-uppgraderingen och problemen som följde med usel box och utlovad uppdatering av densamma som aldrig blev av åker Boxer ut.

Inte nog med den usla boxen, jag har även problem med min infrastruktur (antenn och kablar) vilket säkert kommer kosta några tusen att åtgärda (jag måste kalla in experthjälp).
Dessutom så är det massiva störningar vid dåligt väder vilket jag är så less på. Vad gäller HD-utbudet så har ju Boxer problem med infrastrukturen från Teracom. Det finns helt enkelt inte bandbredd till fler än några stycken HD-kanaler.

Så efter lite räknande så tar jag tillbaka Canal Digital. De erbjuder fler kanaler (både vanliga och HD) till lägre pris. Dessutom har de bra subvention på boxar samt subventionerad installationshjälp.

Visst, jag får offra några kanaler men de enda två jag egentligen bryr mig om är TV6 och TV10. Nu visar det sig att med deras värsting-HD-box så ingår en dongel som tar emot marksända signaler för gratiskanalerna. Så den enda kanal jag tappar är TV10.

Sen upptäckte jag att som medlem i Villaägarna så får man 10% rabatt på familjepaketet under hela bindningstiden (värde 550 kr).

Så nu blir det HD-boxar i alla tre rummen. Satan, vad det ska kollas på bra och högupplöst TV! Sommar-OS i 92″ – here we come!

/Parkley

En kommentar Lägg till din

  1. Parkley skriver:

    Kan berätta att jag är sjukt nöjd med Canal Digital. Kanonmottagning, HD funkar i alla rum, många HD-kanaler (kanaler utan HD känns inte kul att kolla på) samt att TV6 ats emot alldeles utmärkt över dongeln.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.