Det ser mörkt ut, Hollister.

Klädkedjan Hollister har som bekant etablerat sig i Sverige. Då det var sånt stort hallå kring märket när de öppnade sin butik i Gallerian så är det klart att undertecknad har kollat in stället några gånger. Problemet är att jag fortfarande inte riktigt vet vilken typ av kläder de säljer! Det är ju så jävla mörkt i butiken…

Jag har förstått att Hollister inte vänder sig till 40+ män så problemet är väl egentligen minimalt. Men nåt snyggt kanske de har även för mig? Men efter några besök i butiken i Gallerian så kan jag konstatera:

  • Jag kan inte se vad de saluför utan att stå 30 cm från kläderna. Ljuset är under all kritik. Jag kan inte förstå hur nån kan påstå att de skulle revolutionera hur man skyltar mode.
  • De där filurerna som hälsar en välkommen – är de importerad arbetskraft från USA? Eller kan de svenska? Jag kan inte förstå varför de ska larva sig med en übertöntig, obehagligt inställsam amerikansk/engelska. Ska man svara på engelska eller på svenska eller kanske inte alls? Tycker någon överhuvudtaget att det är ballt? Skäms inte personalen när de står och fånar sig vid ingången?
  • Pratar resten av personalen bara engelska? Jag vill handla kläder på svenska…
  • Sen går de runt i flip-flops allihopa. Blir det inte kallt om fötterna? Dessutom riskerar de problem med fötterna om de ska gå runt i dem hela dagarna. Vad säger Arbetsmiljöverket?

Jag är som sagt inte målgruppen men om mina döttrar ber mig handla nåt så kan de glömma det. Sen får vi verkligen hoppas att de inte sätter norm i hur klädbutiker ska vara. Då får jag sluta köpa kläder. Vad gillar kidsen med denna butik? Jag fattar inte.

Min klädbutik ska vara ljus och luftig, ha fåtöljer att vila i samt spela soft musik som t ex. Adele. Eller så skickar jag min fru att handla mina kläder…

/Parkley

Hollisterbutik
Bilden gör inte verkligheten rättvisa. Butiken är alldeles för belyst!

2 kommentarer Lägg till

  1. bublizen skriver:

    Jag köper ju redan alla dina kläder 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.