Lite smått och gott

Ibland hinner man inte skriva så mycket på bloggen. Annat har prioritet eller så har man inget att skriva om. Men här kommer i alla fall lite om det ena och det andra.

SkandisloppetImorgon är det dags för första loppet för i år, Skandisloppet i Uppsala. 167 km ska avverkas och förhoppningsvis håller sig regnet borta. Thomas och Jocke kör tandem och jag på egen cykel. Jocke kommer att utrusta mig med hans Garmin Virb (actionkamera) så han kan äntligen få se sig själv. Nåja, någon får väl berätta för honom hur det ser ut…
Familjen skulle komma med upp men lilla F har gymnastikuppvisning på SOL-dagen så de får hålla sig kvar i Stockholm.

Slow Roll ÄlvsjöVeckan efter är det premiär för Slow Roll Älvsjö. Min och Thomas lilla cykelprojekt (fruarna är också med på ett hörn) som äntligen ska kickas igång.
Vi har gjort reklam under några veckor, fått en artikel i Liljeholmen/Älvsjö, tagit kontakt med Slow Roll Detroit och fått en egen, officiell logga.  Vi drog även igång Slow Roll Sverige som en samlingplats för Sveriges Slow Rolls.
Så på onsdagen den 14.e maj från klockan 18:30 cyklar vi en förutbestämd tur från Fru Marias Bak, vidare runt i Älvsjö för att efter ca 8,5 km avsluta vid Casa Del Lago, Långsjön.
Häng gärna på!

Jag och Jocke ska cykla Halvvättern tillsammans. Vi startar tillsammans med de andra paracyklisterna 8:02 den 8:e juni i Motala. Jocke lär väl live-tracka vår tur genom Garmin. Håll utkik efter länken. Vi har också kört ett SMACK-tempo (paracykelcupen) som gick ok, antar jag. Vi var dock en bit efter par Henrik Rüffel men kom i alla fall tvåa. Tjoho!

London by nightFamiljen skulle till London första helgen i maj. Detta var bokat sedan i höstas men två dagar innan avresa får lilla F lunginflammation. Pang, bom avbokat. Tur för oss att vi hade utökat reseskydd genom villaförsäkringen (tur och tur, jag var nästan säker på att vi hade det eftersom vi konsekvent struntar i avbeställningsskydd).
Eftersom de övriga barnen blev väldigt ledsna gör vi ett nytt försök redan sista helgen i maj istället för att vänta till september.
Så Thomas: jag är inte din stand-in för din och Jockes Gran Fondo premiär.

Allergikontroll har utförts på utvalda familjemedlemmar och vi kan konstatera att vi inte kan ha katt (till lilla M:s stora förtret). Svar om kanin väntar vi fortfarande på. Lille Skutt, håll tummarna eller nåt.

Själv har jag idag fått besked att jag inte har astma utan att det är mer överansträngningsbetingat. Värre ihop med kall luft eller pollen.  Så det gäller att hålla igång träningen för att minimera risken för överansträngning (eller inte träna alls förstås…). Men inget mer Pulmicort för mig.

Du glömmer väl inte att Giro d’Italia börjar ikväll med några etapper på Nordirland. Ses bäst på Eurosport.

Giro d'italia loggaCiao tutti!

/Parkley

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.