The Force Awakens

A long time ago in a galaxy far, far away…
Ingen kan väl undgå att film sju i Stjärnornas krig-sagan har premiär snart. Dessutom har EA släppt nya spelet Battlefront som verkar grymt.

När jag var liten grabb så var ju Stjärnornas krig det coolaste man kunde se på bio. Farsan gillade också filmerna så en helgdag gick han och jag samt min syrra på Rigoletto och kollade först på del 4 och sedan direkt efter del 5. Kan det bli bättre?

Även om jag fortfarande håller Stjärnornas Krig väldigt högt på min bästafilm-lista så måste jag erkänna att del 1-3 dribblade bort sig i dataanimering och komplicerad story (jag kan knappt minnas vad varje del handlade om). Därför ser jag med stort intresse fram emot del 7, The Force Awakens, som verkar vara mer ”back to the roots”.  Frågan är hur länge kan sagan fortlöpa? Länge om du frågar mig…

Men…dessa ”stand-alone” filmer vet jag inte riktigt om jag gillar. Men jag väntar tills jag sett Rogue One innan jag dömer ut konceptet helt.

Star Wars: Battlefront

Electronic Arts släppte Star Wars: Battlefront under november och efter att ha sett trailern på nya spelet tänkte jag att det skulle bli en perfekt julklapp till mig själv och min PS3:a.
Förstå då min besvikelse över att Battlefront INTE kommer släppas på PS3. Detta tydligen för att PS3 inte kan ge spelets grafik etc. rättvisa. Spelet kommer enbart släppas på dessa plattformar:

  • Playstation 4 (PS4)
  • Xbox One
  • Microsoft Windows

Star Wars: Battlefront är alltså den femte delen av Battlefront-serien och har utvecklats av vår svenska spelstudio DICE.

Eftersom jag är en förnuftig person så inser jag ju att jag inte kan köpa en ny spelkonsol bara för ett spels skull. Fast det kliar lite i fingrarna…
Nu hoppas jag på att nån jag känner med PS4:a köper spelet och bjuder in till en game-kväll. Xbox går också bra förstås. Men jag spelar ogärna på PC.

God Jul på er!

/Parkley

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.