En vecka kvar…

Nästa lördag vid den här tiden är jag och frugan mitt uppe i Stockholm Maraton. Nu ska vi betala priset för all träning och alla förberedelser. Kommer vi billigt undan?

Lördag 2/6 kl. 12:10 startar jag och frugan vårt första maraton. Ca 42 km runt Sveriges Huvudstad ska avverkas på ca x timmar. X därför vi inte har nån tid vi vill springa på. Tanken är dock att komma runt på mellan 4,5 till 5 timmar. Om vi inte bryter förstås. Resan hittills har ju inte varit utan problem.

Den kommande veckan handlar nu om att hålla igång kroppen. Jag kommer cykla till och från jobbet måndag – onsdag. Sen blir det vila för benen. Det blir även 1-2 milpass i maratonfart under veckan.

I slutet på veckan ska vi kolhydratladda samt se till att dricka ordentligt. Det ser tyvärr ut att bli varmt och soligt nästa lördag. Publikfest lär det ju bli men vi löpare kommer få det svettigt.

Under loppet blir det vätskestopp i alla depåer samt energipåfyllning i energidepåerna. Jag tar även med lite gel samt en påse vinegum (tips från experten på jobbet). Här gäller det att hålla depåerna fyllda hela tiden.

Jag kommer livetracka mitt lopp genom officiella appen. Jag återkommer på torsdag kväll hur det kommer att funka. Ni behöver ju lite deltagarinfo från mig för att kunna följa mig. Det är på begäran av min tänkta Coca-Cola depå efter Västerbron.

42 kilometer….

/Parkley

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.