Älvsjö Slow Roll

Cyklisternas tidevarv är nu. Man pratar om ”peak car” och fler människor börjar uppmärksamma cykling som mer än bara en fritidssysselsättning. Cykling är det nya svarta.

För att bidra till denna positiva utveckling och med inspiration från bilarnas högborg, Detroit, har jag, frugan och Thomas initierat Älvsjö Slow Roll.
Tre onsdagar från 14:e maj till 11:e juni mellan 18:30 och typ 19:30 cyklar vi i maklig takt runt i Älvsjö.

Från Facebook-sidan:
Med inspiration från Detroit och deras Slow Roll vill vi skapa någonting liknande här i Älvsjö. Upplägget är enkelt: vi träffas på en förutbestämd plats, cyklar en förutbestämd rutt och avslutar på något passande ställe där det kan finnas fika, mat och dryck.

Här ska det också finnas tid att träffa nya människor från ditt närområde, prata cykel och cykling och bara umgås och ha trevligt.
Självklart finns det möjligheter att belysa de fördelar som cykeln och cyklingen har som redskap/fordon vid jobbpendling, sportaktiviteter eller bara ett skönt och soft sätt att ta sig fram...

Bor du i Älvsjö med omnejd är du välkommen att cykla med. Alla är förstås välkomna men vi rullar bland Älvsjös alla villor och slutar på nåt bra ställe i Älvsjö. Allt för att stödja den lokala företagaren.

Liknande
Detroit Slow Roll
Detroit Slow Roll på SVT

/Parkley

Detroit Slow Roll
Detroit Slow Roll
Detroit Slow Roll
Detroit Slow Roll

En kommentar Lägg till din

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.